REFERENSSIT

Tarpeenmukaisen ilmanvaihdon ratkaisu lisää kerrostalojen energiatehokkuutta merkittävästi

WISE Apartment Solution on erityisesti kerrostalojen tulo- ja poistoilmanvaihtoon kehitetty kokonaisjärjestelmä, joka on helppo sovittaa ja mitoittaa kunkin kohteen vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Se on kehitetty tarjoamaan puhdasta ja terveellistä sisäilmaa ihmisille ja kodille mahdollisimman energia- ja kustannustehokkaasti.

Merkittävintä on ollut huima harppaus energiatehokkuudessa. Kun vertaamme vastaaviin kerrostaloihin Vaasassa, niin Loftiksessa kulutamme 25% vähemmän energiaa.

Lue lisää kerrostalokohteistamme

Suomen ensimmäinen langaton tarpeenmukaisen ilmanvaihdon ratkaisu teki mahdottomasta mahdollisen

Tilitoimisto Rantalaisen toimitiloihin Askotalossa haluttiin 100 m2 uutta koulutustilaa toimiston sisälle. Haasteena oli, että olemassa oleva ilmanvaihtokone palveli kahta kerrosta eikä sen tuottama ilmamäärä riittänyt koulutustilan täyskäyttöön. Toisen ilmanvaihtokoneen hankkiminen olisi tullut kalliiksi, koska koko alueen kanavointi olisi mennyt uusiksi.

Meille olennaista ovat tyytyväiset asiakkaat. Tämä on yksi syy siihen, että tuomme näihin historiallisiin kohteisiin viimeisintä talotekniikkaa.

Lue lisää Askotalon ratkaisusta

Parasta sisäilmaa oppijoille ja opettajille

Orimattilan kunta valitsi Swegonin yhteistyökumppaniksi hankkeeseen, jonka tavoitteena oli turvata alueen lapsille terveelliset ja turvalliset tilat sekä nykyaikainen oppimisympäristö. Tilat suunniteltiin siten, että ne mahdollistavat myös alueen yhteisöllisyyttä tukevan kulttuuri- ja harrastustoiminnan iltakäytössä.

Olimme ensin hieman skeptisiä kokonaisjärjestelmiä kohtaan, mutta Swegonin järjestelmän varmuus ja selkeä ohjattavuus vakuuttivat meidät.

Lue lisää Orimattilan kaupungin kouluhankkeesta